Sobre Nosaltres

Una experiència de més de 25 anys en el sector d’obra pública i maquinària

Marsal Excavacions SL

Marsal Excavacions S.L. és una empresa fundada l’any 1999, partint d’una experiència de més de 25 anys en el sector d’obra pública i maquinaria. Fruit de la serietat i la professionalitat, hem assolit un bon lloc en el sector de la construcció, podent així dur a terme treballs per a empreses privades de referència i estaments oficial.

Marsal Excavacions S.L. té atorgada des de l’any 2006 la classificació d’Empreses Contractista d’Obres per la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Economia i inances amb Nº expedient 200510156. Elevada a nacional amb l’expedient Nº68596.

Obté el D.Q.E. document de Qualitat Empresarial.

Agremiada amb el nº8206 al Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i comarques.

Marsal Excavacions S.L. compta amb un personal propi qualificat i format per a poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients,que sens dubte és el nostre primer objectiu.

Participació en l’esport

Fer esport és fer salut i des de l’empresa ens agrada participar-hi. Marsal Excavacions dedica periòdicament un temps a l’esport i ha participat de manera activa als Trial Days i Trial Indoor realitzats durant els últims anys, així com a les diferents proves atlètiques que es duen a terme al poble.

Contacta’ns

Marsal Excavacions SL

C/Sant Oleguer, 5 • 08184 Palau-Solità i Plegamans

938 646 987

info@marsalexcavacions.com